Velkommen til Skare Byg koncernen Besøg Seest Huse | Boligprojekter & byggegrunde | Feriehusprojekter
             
 
Fritidshuse
Seest Huse® og Kærfort Huse® er Skare Bygs velkendte mærkenavne for stil- og prissikre fritidshuse.


Seest Huse® er det eksklusive fritidshus for den kræsne bygherre.
Læs mere


Kærfort Huse® er det konkurrencedygtige fritidshus for den prisbevidste bygherre, som ikke går på kompromis med kvaliteten.
Læs mere
 


Klik på logoet for at besøge
Seest Huses® hjemmeside


Klik på logoet for at besøge
Kærfort Huses® hjemmeside

Sommerhuse er dejlige I varmt vejr

Hvis stigende temperaturer og solrigt og fjerner al din energi og gør du føler dig sløv og kedelig, så sommerhuse er den bedste løsning for dig til at slappe af. Disse særlige huse er overdækket strukturer, som giver skygge og komfortabel indkvartering.

Der er bred vifte af sommerhuse til rådighed på markedet, og du kan foretage et valg blandt dem efter dine behov og budget. Flere faktorer som størrelse, beliggenhed, behov, brug og andre har en vigtig plads, samtidig med at beslutte en perfekt sommerhus for dig selv. Formålet og brugen af disse huse kan være forskellige for forskellige mennesker.

Hvis du har brug for et sommerhus bare for at holde dine haveredskaber og andre sådanne ting, så kan du gå til et lille sommerhus med få faciliteter. Hvis du er på udkig efter disse huse som et ideelt sted at slappe af og nyde med dine venner og familie, så deres størrelse bør absolut være stor. Du kan endda gøre disse sommerhuse mere luksus og forkælelse ved at installere faciliteter som sauna, musik-system, lydisolere system, tv og andre. Det helt afhænger af, hvor meget omsorg og moderne bekvemmeligheder, du ønsker i dit sommerhus.

Disse huse er lavet med særligt materiale, der kan modstå de barske vejrforhold. Du kan nemt få disse sommerhuse enten i færdige form eller i form af flade emballage, som let kan samles på stedet. Sommerhuse kommer i forskellige former og mønstre, som du kan vælge efter dine behov. Disse specielle huse kan også placeres i parker eller haver, hvor du kan nyde en kop kaffe med din bedste kammerat.

Der er mange online butikker samt hvor du kan bestille disse huse, og de vil blive leveret lige til dit dørtrin. Så bare klar til at slå varmen med disse særlige sommerhuse.

 

Sommerhuse
Mange sommerhuse bliver udlejet det meste af tiden, eksempelvis via online booking, men nogle anvender selv sommerhuset som weekendbolig.

Lavenergiboliger
... Lavenergiboliger ... Skarebyg

Helårsbolig
En helårsbolig er et fritliggende hus med have beregnet som helårsbolig bolig for en familie.

Lavenergibolig
En lavenergibolig har et mindre forbrug til opvarmning, er billigere i drift og giver samtidig et bedre indeklima.

Energibesparende hus
Oliepriserne stiger og snart er det fyringssæson, men boligejerne - især dem i de lidt ældre villaer, kan gøre meget for at spare på varmen og få et energibesparende hus. Det vil være relativt enkelt at spare omkring en tredjedel af den energi der går ti

Energisparende huse
Oliepriserne stiger og snart er det fyringssæson, men boligejerne - især dem i de lidt ældre villaer, kan gøre meget for at spare på varmen og få energibesparende huse.

Design typehus
– Den nye husserie, design typehus, er samtidig en udfordring til kommunerne, som ofte tager udgangspunkt i det kendte typehus, når der laves lokalplaner og gives byggetilladelser.

Individuelle typehuse
Typehuse omtales også som arkitekttegnede huse eller individuelle typehuse. Ofte bruger typehusfirmaerne begreberne som salgsargument for at signalere kvalitet og valgfrihed, men det gør ikke husene specialtegnede.

Feriehusprojekter
Markedet for feriehusprojekter har ændret sig meget de senere år. Der er opbrud i de vante forestillinger om, at fritidshuse udelukkende er et afslapningssted for primært lidt ældre mennesker eller folk, der ønsker at komme væk fra bylivet om sommeren.

Lavenergihuse
Lavenergihuse er boliger der er bygget så udgifterne til opvarmning, og dermed boligens energiforbrug er reduceret mest muligt.

Typehuse
Typehuse kan defineres som huse, der bygges i samme udformning i mere end et enkelt eksemplar. Det er altså en form for "masseproduceret vare" med en på forhånd fastlagt udformning. Modsætningen hertil er det unikke, specialtegnede hus, som kun opføres en

Husbyggeri
Hvis du går og barsler med ideen om husbyggeri, skulle du måske tage og overveje at købe et typehus. Her er nemlig mange penge at spare, hvis du kan finde et hus der passer netop til dine ønsker.

Helårsboliger
Principielt kan man kun være i Danmark halvt så længe, når man har helårsboliger, enten det er ejerlejlighed, hus eller andelsbolig.

Fritidshuse
Mange bruger fritidshuse året rundt, f.eks. i weekender, unge mennesker køber fritidshuse stedet for at indbetale til pensionsordninger, og ældre benytter sig af retten til at kunne få tilladelse til at benytte fritidshuse til helårsbeboelse.

Byggefirma
Et byggefirma kan tilbyde arkitekttegnede huse samt tilbyde et bredt program inden for masseproducerede typehuse.

Typehus Kolding
Et typehus Kolding kan defineres som et hus, der bygges i samme udformning i mere end et enkelt eksemplar. Det er altså en form for "masseproduceret vare" med en på forhånd fastlagt udformning. Modsætningen hertil er det unikke, specialtegnede hus, som ku


 Skare Byg A/S • Nordager 2 • Industri N2 • DK-6000 Kolding • Telefon: +45 75 52 69 11 • E-mail: info@skarebyg.dk