Velkommen til Skare Byg koncernen Besøg Seest HuseBoligprojekter & byggegrunde | Feriehusprojekter
             
 
Kvalitet fra egen fabrik
Styr på byggeprocessen
Lavenergi
Energiklasser
Inn-Line - Køkken & Inventar
Vi har styr på byggeprocessen
At jeres nye hus er fabriksfremstillet betyder ikke, at der ikke er plads til jeres individuelle ønsker til jeres nye drømmebolig. Hvert enkelt hus får en nøje opmærksomhed i Skare Byg A/S.

Skare Byg A/S har stadig en overskuelig størrelse, hvor alle afdelinger og faggrupper kender hinanden, og er klar over deres egen rolle i bygge-processen.

Hos os har I altid kontakt til en person, som dagligt kan følge jeres hus, hvad enten det ligger på tegnebrættet, i produktionen, på vejen eller på bygge-pladsen. Hele produktionen er ordreproducerende - Det betyder, at det færdige produkt altid kan spores tilbage til råmaterialet.

Vi vægter altid kvalitet højere end pris. Samtidig er det et ufravigeligt krav, at alle vores huse har en grundlæggende høj teknisk byggestandard. Sidst-nævnte lader sig kun gøre ved at have en fast stab af erfarne håndværkere, som vi ved kan levere vores ønskede kompromisløse kvalitet  –  hver gang.

Det har derfor altid været vores højeste prioritet at tiltrække og fastholde nogle af de bedste håndværkere i branchen, og det er heldigvis lykkedes. Vores omkring 120 fastansatte medarbejdere og en nøje udvalgt skare af faste underleverandører har bevist, at de kan leve op til vores høje kvalitetskrav.
 
 

 Skare Byg A/S • Nordager 2 • Industri N2 • DK-6000 Kolding • Telefon: +45 75 52 69 11 • E-mail: info@skarebyg.dk