Velkommen til Skare Byg koncernen Besøg Seest HuseBoligprojekter & byggegrunde | Feriehusprojekter
             
 
Frydkjær®  -  Helårshuse
Frydkjær® er navnet på Skare Bygs arkitekttegnede helårshus til den kvalitetsbevidste bygherre.

Her er plads til individuelle løsninger, selvom Frydkjær® Huset er bygget op efter en af de grundlæggende husmodeller. Frydkjær® har Danmarks største og bredeste helårshusprogram med i alt 9 forskellige husserier, som hver især har fra 4-8 forskellige husmodeller.

Huselementerne til et Frydkjær® Hus produceres på egen fabrik, hvor hele lukkede vægsider isat vinduer, døre, isolering, dampspærre, installations-væg for optimal tæthed etc. på én gang kører ud fra produktionen direkte til byggegrunden.

Et professionelt byggehold lukker råhuset på et minimum af timer, så intet fugt kan forstyrre byggeprocessen. Jo mere af huset vi bygger hjemmefra, jo bedre kvalitetssikring og bedre logistik og levering til tiden.

Frydkjær® er selvfølgelig bygget efter vores lavenergi-koncept. Alle Frydkjær® Huse leveres som standard i lavenergi-klasse 2. Lavenergi klasse 2 er gældende regler fra 2010 omkring tæthed og isolering. Nye skrappere krav som Lavenergi klasse 1-huse gældende fra 2015 er allerede integreret i Skare Byg-produktionen, og alle vores Frydkjær® husmodeller kan derfor også tilbydes som klasse 1-huse.     Klik på logoet for at besøge
 Frydkjærs® hjemmeside

Typehus Kolding: Et typehus Kolding kan defineres som et hus, der bygges i samme udformning i mere end et enkelt eksemplar. Det er altså en form for "masseproduceret vare" med en på forhånd fastlagt udformning. Modsætningen hertil er det unikke, specialtegnede hus, som ku

Typehus Kolding

 


Når du skal bygge nyt hus, er en af de første ting, du skal tage stilling til, om du vil have opført et typehus, eller om du vil have en arkitekt til at tegne et helt unikt hus til dig.


Hvad er typehus Kolding, og hvilke fordele og ulemper er der? 
Et typehus Kolding kan defineres som et hus, der bygges i samme udformning i mere end et enkelt eksemplar. Det er altså en form for "masseproduceret vare" med en på forhånd fastlagt udformning. Modsætningen hertil er det unikke, specialtegnede hus, som kun opføres en enkelt gang.

I praksis kan typehus Kolding se ud på mange forskellige måder. I den ene ende af den formmæssige skala ligger det traditionelle etplanshus, som med mindre variationer er opført i titusindvis overalt i landet. I den anden ende ligger det nyere og mere moderne typehus Kolding, som markedsføres med kendte arkitekter som argument for kvaliteten. Begge hustyper og alle dem midt imellem er typehuse.

Typehuse omtales også som "arkitekttegnede huse" eller "individuelle huse". Ofte bruger typehusfirmaerne begreberne som salgsargument for at signalere kvalitet og valgfrihed, men det gør ikke husene specialtegnede.

Fordele ved typehus Kolding:

Du skal kun have kontrakt med ét firma, der står for tegning, beregning og opførelse af huset.

Det er en kortere proces, fra du beslutter dig for at bygge nyt hus, til det står klar til indflytning. Det skyldes, at tegninger og beregninger på hustypen allerede er lavet, og byggetilladelsen kan opnås hurtigere.

Det er ofte billigere at få bygget typehus Kolding, da firmaet, der bygger huset, har fordel af at "genbruge" standardløsninger og typisk har faste aftaler med håndværkere.

Du har overblik over økonomien fra starten.

Du kan ofte besøge et prøvehus, så du kan sikre dig, at kvaliteten og detaljerne er, som du forestiller dig.

Husets indretning er ofte gennemprøvet, dvs. at det er et forholdsvis sikkert valg, da det allerede opfylder mange andres krav og forventninger til et hus.

Ulemper ved et typehuse:

Det kan være svært at få individuelle ønsker til materialer og udformning opfyldt. Ofte vil der dog være nogle valgmuligheder.

Måske passer det typehus, du har valgt, ikke arkitektonisk til din grund og omgivelserne.

Måske får du ikke nok ud af din udsigt ved at vælge en standardløsning, eller det er umuligt at placere typehuset ideelt i forhold til verdenshjørnerne.

Du får ingen uvildig rådgivning, medmindre du selv hyrer den, idet rådgiver og sælger hos typehusfirmaet er samme person.

Hvad er "specialtegnet", og hvilke fordele og ulemper er der?
Et specialtegnet hus er et hus, der er skræddersyet til dig og dine behov. Det er i de fleste tilfælde tegnet af en arkitekt, og der findes ikke andre tilsvarende huse. Det er helt unikt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Typehus Kolding
... Typehus Kolding ... Skarebyg

Lavnergihus
Et lavenergihus har et mindre forbrug til opvarmning, er billigere i drift og giver samtidig et bedre indeklima.

Helårsbolig
En helårsbolig er et fritliggende hus med have beregnet som helårsbolig bolig for en familie.

Lavenergibolig
En lavenergibolig har et mindre forbrug til opvarmning, er billigere i drift og giver samtidig et bedre indeklima.

Design typehus
– Den nye husserie, design typehus, er samtidig en udfordring til kommunerne, som ofte tager udgangspunkt i det kendte typehus, når der laves lokalplaner og gives byggetilladelser.

Familiebolig
En familiebolig kan indrettes efter familiens ønsker og behov. Der er uendeligt mange valg at foretage. Her bliver I hele tiden vejledt af kompetente medarbejdere, som kan hjælpe jer igennem de mange valg.

Helårshuse
Helårshuse er fritliggende huse med have beregnet som helårsbolig bolig for en familie.

Individuelle typehuse
Typehuse omtales også som arkitekttegnede huse eller individuelle typehuse. Ofte bruger typehusfirmaerne begreberne som salgsargument for at signalere kvalitet og valgfrihed, men det gør ikke husene specialtegnede.

Helårsboliger
Principielt kan man kun være i Danmark halvt så længe, når man har helårsboliger, enten det er ejerlejlighed, hus eller andelsbolig.

Energisparende huse
Oliepriserne stiger og snart er det fyringssæson, men boligejerne - især dem i de lidt ældre villaer, kan gøre meget for at spare på varmen og få energibesparende huse.

Design typehuse
Mange byggefirmaer designer en serie af eksklusive design typehuse, der omtænker typehuset og skaber nye rammer for familieliv i hus med have.

Husbyggeri
Hvis du går og barsler med ideen om husbyggeri, skulle du måske tage og overveje at købe et typehus. Her er nemlig mange penge at spare, hvis du kan finde et hus der passer netop til dine ønsker.

Fritidshuse
Mange bruger fritidshuse året rundt, f.eks. i weekender, unge mennesker køber fritidshuse stedet for at indbetale til pensionsordninger, og ældre benytter sig af retten til at kunne få tilladelse til at benytte fritidshuse til helårsbeboelse.

Sommerhuse
Mange sommerhuse bliver udlejet det meste af tiden, eksempelvis via online booking, men nogle anvender selv sommerhuset som weekendbolig.

Lavenergiboliger
Lavenergiboliger og fritagelse for tilslutningspligt. Det øgede fokus på boligers energiforbrug har også medført, at det pr. 1. januar 2006 også blev indført, at man kan blive fritaget for tilslutningspligt til det kollektive varmeforsyningsanlæg når man

Feriehusprojekter
Markedet for feriehusprojekter har ændret sig meget de senere år. Der er opbrud i de vante forestillinger om, at fritidshuse udelukkende er et afslapningssted for primært lidt ældre mennesker eller folk, der ønsker at komme væk fra bylivet om sommeren.


 Skare Byg A/S • Nordager 2 • Industri N2 • DK-6000 Kolding • Telefon: +45 75 52 69 11 • E-mail: info@skarebyg.dk